OrionWebbox2

 

 

De ORIONWebbox2 is een compact apparaat waarmee u gesproken leesmateriaal op basis van een abonnement kunt beluisteren. Het biedt u de mogelijkheid om - wanneer het u uitkomt - te luisteren naar bijvoorbeeld gesproken boeken, kranten en tijdschriften of naar informatieve programma’s zoals het dagelijkse audiomagazine Horizon en de onderwerpen die te horen waren op Radio509. Niet alleen leesmateriaal, maar ook hoorspelen en gesproken televisie-ondertiteling behoren tot de mogelijkheden!

 

 

Just 4 Audio produceerde meerdere commercials voor de Webbox2. In 2012 en 2013 produceerde Just 4 Audio de audioversie van de slechtzienden krant. Een krant met informatie voor de doelgroep.


In 2014 is Just 4 Audio begonnen met een berichtenservice via de OrionWebbox2. Instellingen die werken voor de doelgroep kunnen informatie geven over hun activiteiten aan gebruikers van de Webbox. Dit kan zijn aan alle gebruikers in het hele land. Daarnaast kan de informatie ook aangeboden worden aan mensen een een specifiek postcode gebied. Deze service wordt ontwikkelt in samenwerking met Solutions Radio.

 

commercial webbox

 

Slechtzienden krant november 2013

© Just 4 Audio